dissabte, 27 de setembre del 2014

Travelling suitcase

Benvolgudes famílies,

Us volem informar que l’escola comença aquest curs un nou projecte des de l’assignatura d’anglès que es diu “travelling suitcase” (la maleta viatgera). L’objectiu és potenciar la importància de la llengua anglesa fora de l’escola. Aquest projecte es durà a terme des de P3 fins a 2n.

Cada maleta conté tres contes i unes webs on podeu veure el conte explicat a internet. Cada nen podrà tenir la maleta a casa una setmana sencera. Se l’emportaran el primer dia de la setmana que tenen anglès, i la tornaran una setmana després. Durant aquests dies els alumnes podran llegir els contes tantes vegades com vulguin. No us amoïneu si no enteneu la totalitat dels contes, el més important és gaudir del material junts i que l'infant visqui l'anglès de manera positiva.

Us preguem que insistiu als vostres fills i filles en la importància de tenir cura de la maleta i el seu material ja que ho faran servir tots els companys de classe. Si per mala sort algun conte es perdés, la família hauria d’abonar l’import del conte.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració.